2010. április 11., vasárnap

A Viskó

olvastad??? ha nem, akkor mindenképp láss neki! felejthetetlen és rendkívüli. teljesen átformálja az eddig alkotott képed Istenről. többé nem hiszed csak azt, hogy Úr, sokkal inkább látod majd, hogy a legtökéletesebb Apuka. a világ apukája. mindekinek szüksége van egy apukára. na Ő aztán az. sosem gondoltam volna, hogy Jézusra tudok úgy nézni, mint egy Igazi Barátra, és hogy a Szent Szellem lehet más, mint egy megfoghatatlan, megfogalmazhatatlan valami.
a könyv telis tele van csodás dolgokkal, amit előszőr mesének hiszel, de aztán rájössz: ez bizony IGAZ! hihetetlen szeretet van Istenben, hiszen Ő maga a szeretet... csodás, megnyugtató, félelmetes, gyönyörű, hihetetlen, ámulatbaejtő, a világ Teremtője, az ember megformálója, a szíved óhaja, és a lelked, ami benned lakik, az is Ő maga.
Tudtad, hogy vigyáz Ránk?? tuti tudtad... de el is hiszed, hogy most is itt van velem, ahogy írom ezeket a sorokat, és ott van Veled is, miközben olvasod ezeket?? ha rágondolsz igazán mélyen,és becsukod a szemed, érzed ahogy a féltő, szerető karjaival magához ölel, és elfeledteti veled, hogy milyen rossz is a világ valójában?!el tudod hinni, hogy feltétel nélkül szeret, a legocsmányabb bűneiddel együtt? hogy Érted küldte el egyetlen fiát, csak,hogy a Te szeretetedet megnyerje?? elhiszed, hogy Ő az egyetlen, aki minden pillanatban, lankadatlan örömmel, tiszta szívből kívánja, hogy jó legyen Neked?? elhiszed, hogy a legjobbat akarja Neked?képes vagy felfogni mit tett Érted Jézus, és hogy mit tesz nap mint nap? hiszed, hogy minden nap küzd Érted fent a Mennyben, és hogy egy nap annyiszor gondol Rád, ahány homokszem van a tengerparton? hiszed, hogy kitárt karokkal vár Ránk, hogy a szeretete végetnemérő?
Nekem nehéz ezt mind felfogni, elhinni... de TUDOM, hogy így van...

Isten olyan, mint a nyári szellő: nem láthatod, de érezheted... <3

1 megjegyzés:

  1. Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Örülök, hogy már tudod ezeket. Én valahonnan a könyv nélkül is megtapasztaltam, de örülök, hogy már te is a részese lehetsz.

    VálaszTörlés